U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8540 Deerlijk

Omschrijving

BEN-woning te huur te Deerlijk!

Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen op wandelafstand van het centrum van Deerlijk, dichtbij bakkers, winkels en scholen.
De woning ligt op een groot hoekperceel, in een doodlopend straatje en is op zoek naar huurders die het met liefde zullen koesteren.
De eigenaars hebben de woning volledig geschilderd, alsook verlichtingsarmaturen en gordijnen gehangen zodat de toekomstige bewoners enkel nog hun meubels dienen te plaatsen.
U wordt verwelkomd in de inkomhal met gastentoilet, een heerlijke lichtrijke leefruimte met om de hoek de prachtige keuken met eiland die de bewoners zeker zullen bekoren. Een prachtig zicht rondom de woning, het gras werd reeds gezaaid, het terras reeds besteld!
De garage met elektrische poort paalt aan de keuken, gemakkelijk om de boodschappen binnen te brengen en tevens kan u er uw wasmachine en droogkast in kwijt.
Het verdiep telt drie slaapkamers, allen reeds voorzien van verduisteringsgordijnen, en een badkamer met toilet - aparte douche - ligbad en wasmeubel.
De zolder is bereikbaar met een uitschuifbare trap.
Deze woning is een BEN-woning en zal de toekomstige huurders zeker hun energiefacturen doen besparen, er liggen 12 zonnepanelen en er is regenwater voorzien.
Bovendien in een nieuwe wijk gelegen, met een tuin volledig omheind. (Je ziet de grassprieten al uitschieten!)
Huurprijs 870€/maand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners