U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8501 Kortrijk

Omschrijving

Volledig vernieuwde rijwoning te huur in Heule!

Gelegen in de Watermolenwal, in misschien wel het gezelligst straatje van Heule, kan je deze vernieuwbouw aantreffen. Momenteel worden de laatste afwerkingen gedaan waardoor we nog geen binnenfoto's kunnen tonen, maar wie echt zin heeft om te huren kan gerust een afspraak maken en al reeds een kijkje nemen. Deze woonst werd volledig gestript en heropgebouwd met als resultaat een epc label A! En ze wordt volledig opgeschilderd, voorzien van lichtarmatuur en lamellen! De huurders hoeven enkel hun meubels te verhuizen en te relaxen en genieten.
Ruime inkomhal met gastentoilet, leefruimte en open keuken in 1 geheel met zicht naar zowel de straatkant als het grote terras. Was- en berging. Droge kelder.
Op het eerste verdiep drie grote slaapkamers en een badkamer. Op het tweede verdiep kom je uit op de geïsoleerde zolder. Een in privacy gehuld groot terras om te zonnebaden en via het terras kan je aansluitend een grote berging terugvinden waar fietsen en ander materiaal kan gestockeerd worden. Deze berging geeft uit op de straat.
Duurzame materialen werden hier gebruikt om het de allereerste bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Bakker, winkels en schooltje vlakbij om de hoek. En wie vergeving zoekt voor zijn zonden, de kerk is vlakbij :-) Parkeerplaats gratis vlak voor de deur!
Vanaf 15 juli 2023 kan de woning verhuurd worden!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners