U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Verrassend dakappartement te koop te Harelbeke!

Niet alleen de uitkijk uit de panoramische ramen, zowel vooraan als achteraan, is uitzonderlijk te noemen, maar ook de indeling is niet alledaags.
Lift naar het tweede verdiep waar u alleen heer en meester bent. Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met achteraan een groot terras, goed-uitgeruste keuken met eetmogelijkheid en uitgevend op het voorliggend terras, kamer met maatkasten en aansluitend een badkamer met toilet - hoekbad - douche en wastafel. Op het eerste verdiep, momenteel een fantastische ruimte met vele veluxen van ongeveer 56,09m2 groot (kan gemakkelijk opgesplitst worden in 2 extra slaapkamers van telkens 16m2 met gang), een slaapkamer met aansluitend een tweede volwaardige badkamer. Klein dakterras. Was- en berging voorzien.
Vloeren bestaan uit massief parket (behalve in toilet en badkamers) en geven samen met de ingebouwde verlichtingsarmaturen reeds een warme en gezellige sfeer. Het appartement kan zowel gebruikt worden als een heuse warme thuis met mogelijkheid tot wel 4 ruime slaapkamers, als een aangenaam en bijzonder knap kantoor waar u reeds een uitstekende ligging en uitzicht geniet.

Een private overdekte autostandplaats kan gehuurd worden aan 40€/maand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners