U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Alleenstaande woning op de Collegewijk te koop te Harelbeke!!

Deze goed onderhouden woning, gelegen in een rustige laan, heeft me uitermate geboeid.
Met een trap volledig uitgewerkt in blauwsteen treed je binnen in de ruime inkomhal. Links bevindt zich het gastentoilet en nachthal, rechts kom je binnen in de heel gezellige leefruimte met open keuken.
De leefruimte geeft langs beide kanten grote schuiframen waar het zonlicht overvloedig binnenvalt, aan de voorzijde is er een geautomatiseerd zonnescreen voorzien alsook elektrische rolluiken. Het andere schuifraam kijkt uit op de overdekte veranda waar het tevens aangenaam vertoeven is.
De keuken (jaren 70) was voor die tijd heel modern, men werkt aan een kookeiland met meer dan voldoende kastruimte. Vanuit de keuken kom je met de trap naar de grote garage waar twee wagens kunnen staan, alsook in de grote proviandkamer en kelder. (alle leidingen zijn zo gemakkelijk aan te passen zonder breekwerk).
Vertrekken we terug vanuit de nachthal, dan tref je er 4 ruime slaapkamers aan en de badkamer met toilet - wastafel en douche. De master-bedroom met maatkasten kijkt uit op de overdekte veranda.
De tuin is achteraan gelegen, goed te onderhouden en met een kleine siervijver.
De woonst werd in de Jaren 70 gebouwd maar zo vooruitstrevend dat het nog altijd kan wedijveren met de woningen die nu worden gebouwd. Alle ramen zijn nog maar vernieuwd (2017) en het dak werk recent aangepakt (bijkomende isolatie op het dak). Goten in prima staat bevonden.
De woning staat zowel op stadswater als regenwater.
Een prima woonst in een heel gezellige laan en in de fameuze Collegewijk, dicht bij winkels - scholen en centrum Stasegem en Harelbeke.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners