U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Instapklare open bebouwing in de Collegewijk te koop te Harelbeke!

Gelegen op de felbegeerde Collegewijk, op wandelafstand van het recreatiedomein "De Gavers", kan je deze prachtige woning ontdekken! Jurgen en Evelyne, een leuk koppel met 4 (ondertussen grote) kinderen, hebben hier ontzettend graag gewoond. Nu de kinderen, op de jongste na, allen de deur uit zijn, is de woning te groot geworden en verhuizen ze naar een kleinere woning.
De woonst zelf staat op een perceel van 559m2, de oprit langs de deur is 20meter lang (er kunnen 4 grote wagens staan).
Binnenkomen in de ruime inkomhal met gastentoilet, gezellige leef- en eetruimte, aansluitend een open keuken met berging, grote badkamer op het gelijkvloers en een apart toilet. Een grote leefveranda palend aan de tuin (de place to be met de familie en vrienden die hun weg naar de achterdeur weten te vinden). Twee grote slaapkamers op het gelijkvloers waarvan ééntje met een dressingruimte, zalig toch?
Op het verdiep 3 slaapkamers, een badkamer met douche - toilet en wastafel, dit was het heerlijke domein van de jongens. Een grote zolder om gerief op te bergen (met 6 mensen heb je nood aan ruimte :-). Hier vind je er de lucht-water warmtepomp terug alsook de installatie van de vloerverwarming (leidingen moeten nog worden gelegd) van het gelijkvloers en de omvormer van de zonnepanelen.
De tuin is heel verzorgd en onderhoudsvriendelijk. Volledig zuidgericht, met leuke plekjes om te ontspannen en een boek te lezen. Een tuinhuis en een carport ontbreken niet. Maar liefst 24 zonnepanelen om uw factuur lichter te maken. De woning werd door de eigenaars eigenhandig gerenoveerd (Jurgen zit heel zijn leven reeds in de bouw), alles werd gestript en het dak werd opgetrokken om een volwaardig verdiep te creëren, een achterbouw werd geplaatst en er werd in een warmtepomp en zonnepanelen, isolatie geïnvesteerd! De elektriciteit is volledig conform! Alle slaapkamers voorzien van internet/tv aansluiting.

Schrijf je nu in voor de bezoekdagen via info@acxenpartners.be of bel 0478/60 70 39
Zaterdag 16/04 vanaf 10u30 tot 17 uur
Maandag 18/04 vanaf 10u30 tot 16uur
Vermelde prijs is een kick-off prijs, er kan een bod worden uitgebracht, dit onder voorbehoud van aanvaarding van de eigenaars.






Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners