U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Open bebouwing te Kuurne te koop!!!

Dit is een prima alternatief voor al wie met bouwplannen in het hoofd zit of op zoek is naar dat "net iets beter, net iets groter" !
Deze fantastische eigendom heeft alles in huis om het u behaaglijk te maken in een magnifieke omgeving. Omringd met een eigen prachtig stukje natuur met fruitbomen, zonne-terrassen en een egaal voetbalmindend gazon wordt iedere bewoner meteen verliefd op zijn eigen plekje.
Binnenkomen in de uitnodigende inkomhal, sfeervolle woon- en leefruimte met open haard, ruime keuken met eetmogelijkheid en groots zicht op de tuin, gastentoilet en douche-kamer.
Op het eerste verdiep werd de vloer volledig in massief parket gelegd wat onmiddellijk voor die warme sfeer zorgt, twee ruime kinderkamers en een masterroom met ingebouwde maatkasten zijn de stekjes van de kinderen en de ouders. Een nieuwe grote badkamer vervolledigt het perfecte plaatje.
Garage en gesloten carport, geïsoleerde zolder, tuinhuis en poolhouse ontbreken niet.
Bent u het die hier de komende jaren ongedwongen zal genieten?
Laat u zelf verleiden door deze eigendom te bezoeken, ik ben reeds overtuigd, u misschien ook?Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners