U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Open bebouwing te koop te Kuurne!

In 1992 hebben Roland en Frieda hun woning gebouwd en veel gelukkige jaren gekend met hun kroost. Nu de kinderen reeds lange tijd de deur uit zijn, en zijzelf een dagje ouder (Frieda, ge ziet er 65 uit!) en de carosserie van Roland wat te wensen over laat, hebben ze besloten hun huis te verkopen. De woning is gelegen op een hoekperceel van 600m2 in een doodlopende straat, met goeie buren in de straat. Binnenkomen in de inkomhal met gastentoilet. Alle deuren zijn op 1 meter breedte die het gemakkelijk maken voor rolstoelgebruikers. De woon- en eetruimte zijn vooraan gelegen, met zowel zicht op de voor, zij- als achtertuin. De keuken is één grote ruimte met zicht en toegang naar de tuin, heerlijk zonnig terras! Vanuit de keuken, heb je toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de garage (gemakkelijk toch!!!). De garage dient tevens als was- en bergplaats (aparte berging) en met de uitschuifbare trap kan je naar de grote zolder.
De woning is rondom voorzien van een pad en een grote oprit voor de deur. De tuin is heel goed georiënteerd (zon, joepi!) en alle leefvertrekken zijn naar de tuin gericht!!!

Schrijf je nu in voor de bezoekdagen via info@acxenpartners.be of bel 0478/60 70 39
Zaterdag 9/04 vanaf 10u30 tot 16 uur
Zondag 10/04 vanaf 10u30 tot 12uur
Vermelde prijs is een kick-off prijs, er kan een bod worden uitgebracht zowel onder of boven de prijs, dit onder voorbehoud van aanvaarding van de eigenaars.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners