U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Woning te koop te Gullegem !

We durven het zweren dat al wie deze woning betreedt onmiddellijk blij verrast zal zijn. Niets werd bij deze totaalrenovatie over het hoofd gezien. Van de inkomhal tot helemaal op het zolder verdiep is deze fantastische aanbieding getransformeerd in een zeer gezellige gezinswoning. Fijne keukenmomenten zullen hier niet ontbreken en ook in de grote leefruimte zal het ontelbare avonden genieten zijn. Denk er dan nog eens het fijne zonnige terras, de binnen gelegen patio en de zeer goed georiënteerde tuin bij, dan verzekeren wij u hier het aangenaamste leven.
Indeling:
Gvl.: Inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met ingewerkt trapgedeelte, bergruimte, doorsteek langs patio naar de magnifieke ingerichte keuken, aangelegd zonneterras, strakke en omheinde tuin én uitweg waar er nog de mogelijkheid is om er een garage te bouwen.
1ste V.: de nachthal biedt toegang tot de twee slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer.
2de V.: Een goede beloopbare vaste trap leidt u naar de zolderruimte die volledig geschikt werd ingericht als een master bedroom of met als mogelijkheid nog een vierde slaapkamer te creëren. Evengoed in te richten naar eigen goesting en smaak. De technische ruimte biedt ook nog extra berging en heeft er een geïntegreerde afgesloten plaats. Daglicht troef door de twee voorziene grote dakramen.





Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners