U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Fantastische woning te koop in centrum Harelbeke!

Dit is een topper van formaat! De eigenaars hebben in 2013 kosten noch moeite gespaard om een voormalige horecazaak te transformeren naar een parel van een verbouwing. Met een epc van slechts 91 kWh/m2 jaar voldoet deze woning aan de strenge doelstelling die de Vlaamse overheid oplegt tegen 2050.
Bij het binnenkomen merk je de grote berging op, hier worden de dagelijkse wasjes en strijkjes gedaan alsook de fietsen gestald.
Verderop is er het gastentoilet en de badkamer, die kunnen zo in de woonmagazines pronken.
Zodra je een glimp opvangt van de leefruimte, worden je zintuigen geprikkeld om verder op ontdekking te gaan!
De heel gezellige living en keuken bevinden zich in één grote ruimte, met de nodige kinderhoekjes zodat iedereen zich hier "thuis" voelt en het gezinsleven harmonieus kan plaatsvinden.
De blikvanger is de grote lichtstraat en de brede ramen achteraan. Niets liever dan natuurlijk en "gratis" zonlicht die overvloedig binnen valt. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om te kokkerellen, de duurzame apparatuur zal menig hobby-kok behagen (SMEG). Met de familie of vrienden een avondje samen zijn rond de grote eettafel terwijl manlief (het moeten niet altijd de vrouwen zijn) aan het koken slaat, staat hier veelal op de agenda. Het groot terras en tuin geven je onmiddelijk een vakantiegevoel, vanaf 13 uur waan je je in het zuiden onder een heerlijke zon.
Op het verdiep ontdek je de 2 sprookjeskamers, dit voor de prinsessen van het huis. Een kinderkamer kan uitgebreid worden met een douche (de leidingen liggen klaar). Een toilet ontbreekt natuurlijk niet.
De derde slaapkamer bevindt zich onder het dak, alsook de technische ruimte.
Vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsbeglazing met geautomatiseerde rolluiken achteraan, ventilatiesysteem C+, hoogrendementsketel, zonnepanelen, en volledig geïsoleerd, elektriciteit conform!
Schrijf je nu in voor de bezoekdagen via info@acxenpartners.be of bel 0478/60 70 39
Zaterdag 12/03 vanaf 10u30 tot 18 uur
Zondag 13/03 vanaf 10u30 tot 13uur
Vermelde prijs is een kick-off prijs, er kan een bod worden uitgebracht zowel onder of boven de prijs, dit onder voorbehoud van aanvaarding van de eigenaars.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners