U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning pal in centrum Harelbeke.

De prijs vermeld is een VANAFPRIJS!

Deze woning heeft het allemaal: een strategische ligging voor vlot woon-werkverkeer, een zongerichte tuin én instapklaar. Je voelt hier de levendigheid van het centrum én je kan genieten van de residentiële rust. De grootste troeven zijn de grote ruimtes: binnenkomen doe je via de aparte inkomhal met vestiairekast onder de trap. Je stapt verder naar de mooie leefruimte met aanpalend de open keuken met eiland. De hele dag door valt het zonlicht binnen via de grote glasramen die over de volledige achtergevel zijn doorgetrokken. Schuif de grote glazen schuifdeur open en geniet van een ongeëvenaard binnen-buiten gevoel ’s. De buitenkeuken maakt het plaatje compleet, lekker aanschuiven voor de barbecue, zalig toch!
Verder beschikt de woning op het gelijkvloers over een grote was- en berging, een bureauruimte en een kleine handelsruimte met aparte ingang die momenteel door de kinderen als speelruimte is ingenomen. Ideaal voor een schoonheidsspecialiste, een kapster, een kinesist, boekhouder,...
Een toilet met douche ontbreekt niet op het gelijkvloers, makkelijk met de kleine kindjes die lekker buiten hebben gespeeld of de papa's die een karwei achter de rug hebben.
Het eerste verdiep telt drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet, bidet en dubbele wastafel.
Het tweede verdiep werd omgevormd tot een vierde masterbedroom met aansluitend de badkamer met toilet, douche en wasmeubel.
In dit huis géén files in de badkamers!
Leuke troef: de tuin is toegankelijk via een achterpoortje. Zo kan je gemakkelijk de fiets kwijt in het tuinhuis.




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners