U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Halfopen bebouwing met grote tuin in de Kollegewijk te koop!!

Deze gelijkvloerse woning met zowel grote tuin voor- als achteraan wordt te koop aangeboden.
Heel rustig gelegen, op wandelafstand van het provinciedomein De Gavers werd hier een groot gezin liefdevol grootgebracht. De kinderen zijn ondertussen reeds lang uitgezworven en nadat hun moeke stilletjes is heengegaan hebben ze besloten om kopers te zoeken die hier net zo veel plezier en liefde zullen beleven als zijzelf hebben mogen ervaren.
Binnenkomen in de inkomhal met gastentoilet, de gezellige leefruimte ligt vooraan met zicht op de tuin (straatkant) en op het zijdelings terras. Grote ramen laten de ruimte baden in het zonlicht. De keuken is net achter de leefruimte gelegen en geeft tevens toegang tot het terras. Drie ruime slaapkamers (waarvan 2 met ingebouwde kasten en eigen lavabo) en badkamer zijn achteraan gelegen. De garage biedt plaats voor een wagen en fietsen en geeft toegang tot de zolderberging.
Het terras is een zalig plaatsje om aan tafel te schuiven, met de elektrische zonnewering tevens het favoriete plaatsje om te onbijten of te dineren. De tuin achteraan biedt volop plaats om de kinderen te laten ravotten en de propere was op een natuurlijke wijze te laten drogen.
Benieuwd naar de woning?

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners