U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Gerenoveerde woning met garage (45m2) te koop te Harelbeke.

Deze woning moet je ontdekken. Oprit voor de deur, speelruimte voor de kinderen vooraan die tevens kan dienen als thuiskantoor. Gezellige leef- en eetruimte met trap naar het verdiep. Een pareltje van een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en maatkasten. Apart toilet. De leefkeuken is achteraan gesitueerd met toegang en uitzicht naar de binnenpatio.
Op het eerste verdiep een grote slaapkamer met ingebouwde maatkasten en een dressingruimte met apart toilet. Deze ruimtes dienen nog voorzien te worden van een laminaatvloer. Het zolderverdiep is reeds omgetoverd tot twee fijne kinderkamers telkens met ingemaakte maatkasten.
De garage kan je zowel betreden langs de binnenpatio of langs de straat. Grote elektrische poort en water en elektriciteit zijn aanwezig. De garage is 45m2 groot, een hobbyruimte of was/bergplaats bevindt zich erboven van 45m2 groot en dan is er nog een vaste trap die toegang heeft tot een ruimte van 32m2. Dus heel veel mogelijkheden met deze ruimtes: hobbyruimte - kangoeroewonen - stockage...
Deze woning is recent gerenoveerd en heeft een heel goede epclabel B.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners