U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Ruime rijwoning met tuin, garage en 3 slaapkamers in de Kollegewijk te Harelbeke

Deze rijwoning in Harelbeke is de perfecte woning voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte. Met een perceeloppervlakte van 451 vierkante meter biedt deze woning voldoende buitenruimte voor ontspanning en recreatie.

Het bouwjaar van deze woning is 1973, wat betekent dat het een solide en goed onderhouden woning is. De leefruimte biedt zicht op de tuin en de keuken is vooraan gesitueerd. Met 3 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin om te slapen, de badkamer is tevens terug te vinden op het verdiep.

De woonwijk waarin deze woning zich bevindt, is kindvriendelijk en biedt een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te groeien. Daarnaast is er ook een tuin, garage en tuinhuis aanwezig, wat extra opslagruimte en mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft deze woning een EPC-waarde van 358.00 en een energielabel D. Hoewel dit niet de hoogste energie-efficiëntieklasse is, biedt deze woning nog steeds voldoende comfort en besparingsmogelijkheden op energiekosten.

Kortom, deze woning in Harelbeke biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort, buitenruimte en een kindvriendelijke buurt. Het is de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om te groeien en te genieten van het leven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners