U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Rijwoning met tuin te koop in Harelbeke

In het centrum van Harelbeke staat een rijwoning te koop. Het huis, gebouwd in 1955, beschikt over een ruime tuin waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Binnenin de woning vind je een grote leefruimte, gesloten keuken, badkamer en toilet op het gelijkvloers. Boven drie slaapkamers, toilet en onder het dak bevindt zich een ruime zolder.

De ligging van de woning is zeer centraal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Ook de verbindingswegen naar andere steden zijn vlot bereikbaar.
Met een beetje liefde en renovatie kan deze woning omgetoverd worden tot een gezellige thuis. Ben je op zoek naar een ruime woning met een tuin in Harelbeke? Dan is dit misschien wel de ideale plek voor jou!

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners