U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Halfopen bebouwing te koop te Kuurne!


De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Kuurne en doch in de dichte nabijheid van het Shoppingcentrum.
Ze bestaat uit een inkomhal, waar makkelijk een fiets kan geplaatst worden en een apart gastentoilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval. De open keuken staat centraal in de ruimte en is uitgerust met tal van inbouwtoestellen en een zit-eiland. Vooraan de woning bevindt zich het zitgedeelte en na de keuken bevindt zich het eetgedeelte met zicht op de tuin. Aanpalend is er een was-en keukenberging. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers van maar liefst 16m2, een apart toilet en een ruime badkamer met inloopdouche, bad en een dubbel lavabomeubel. Op het tweede verdiep bevindt er zich nog een derde kamer die nog enkel dient gevloerd te worden.

De tuin (dient nog gras gezaaid te worden) is zongericht en voorzien van een overdekt terras. De tuin is toegankelijk via een doorgang naast de woning. Regenput aanwezig maar dient nog aangesloten te worden.

Extra troeven: gunstige ligging, energiezuinig, conforme elektriciteit, vloerverwarming op het gelijkvloers, kortom een kwalitatieve afgewerkte woning!






Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners