U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Huis te koop te Kuurne!

Willy en Marie-Jeanne verhuizen naar een appartement en stellen daardoor hun woning te koop. De woonst werd op het gelijkvloers reeds volledig vernieuwd door hen, het eerste verdiep en het zolderverdiep dienen opgefrist te worden.
Binnenkomen in de inkomhal, gezellige leef- en eetruimte met gashaard, open keuken met eetmogelijkheid en zicht op het terras, berging voor de jassen met vaste trap naar de grote zolderberging, knappe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Het verdiep telt 2 slaapkamers en er is een vaste trap naar de grote zolder die mogelijkheid biedt tot het maken van slaapkamers!
Een fietseningang en kelder ontbreken niet.
Het gemetste tuinhuis is lekker ruim, de wasmachine en droogkast vinden hier hun plaats en wie weet maakt u er een leuke man/womancave van.
Eerste bezoekdag zaterdag 1 april (dit is géén aprilgrap :-)) vanaf 10u30.
U kan uw plaats reserveren via info@acxenpartners.be of bellen naar 0478/60 70 39.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners