U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Brede rijwoning met garage en grote tuin te koop te Lauwe.

Deze woning heeft het allemaal: een strategische ligging voor woon-werkverkeer, een zongerichte tuin én grote kamers! De woonst staat op een mooi perceel (468m2) en heeft heel wat mogelijkheden.
Binnenkomen doe je via de aparte inkomhal, je stapt verder in de grote leefruimte met aanpalend de keuken en kelderberging. Vanuit de leefruimte kom je in de grote veranda met zicht op de tuin, 's ochtends ontbijten met het zonnetje in de veranda? Zalig! Via de veranda kom je in een kamer terecht met een douche, aanpalend is er de garage met apart toilet met nog een heuse hobbyruimte boven de garage.
Het verdiep van de woning telt drie slaapkamers en een badkamer. De zolder biedt heel wat mogelijkheden naar uitbreiding toe mits het steken van een vaste trap.
De tuin is heerlijk om te genieten. Een gemakkelijk te onderhouden gazon en helemaal achteraan een knappe serre waar je je eigen groenten kan verbouwen.
Er is mogelijkheid om nog een extra aparte garage bij te kopen (€22.000,00) op een tiental meters van het huis in de straat.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners