U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8860 Lendelede

Omschrijving

Karaktervol burgerhuis met zonnige stadstuin te koop te Lendelede

Wie op zoek is naar charme, authenticiteit en een zalig buitengevoel in het hart van het centrum is hier -letterlijk- aan het juiste adres. U bent niet in de PROVENCE terecht gekomen maar in Sint-Katarina, of in de volksmond "SENTE" genoemd. De heilige Katarina van Alexandrië had hier maar al te graag gewoond :-)
De eigenaar, brandweerman Wim, volgt de liefde van zijn leven (gedwee en smoorverliefd, zo hoort het ook :-)) naar Wevelgem waar ze samen hun nestje maken en daardoor wordt de woning te koop gesteld.
Met EIGEN PARKING voor de deur, een grote GARAGE voor auto en moto's, een heel ruime fietsenberging, kan je alvast je gemotoriseerde voertuigen kwijt.
Meteen bij het binnenkomen word je ondergedompeld in een gezellige, huiselijke sfeer: een fijne plek om thuis te komen. De aangename, lichtrijke woon- en leefruimte nodigt je uit om je lekker languit te vleien in de zetel, vergeet de chips niet!
Aansluitend volledig uitgeruste nieuwe keuken met praktische berging, het terras en de kelder zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Wat verderop een gang met maatkasten die je leidt naar de gelijkvloerse badkamer.
En wat voor een badkamer! ZEN-MOMENTJES gegarandeerd!
De eerste verdieping herbergt 2 ruime slaapkamers, waarvan één met een dressing. Voor de thuiswerkers is er een bureau-ruimte. (Er kan heel eenvoudig een derde slaapkamer gemaakt worden door wand zonder breekwerk te verplaatsen)
Het zolderverdiep is te bereiken via een vaste trap. Geen nood aan een polyvalente ruimte? Dan is deze plaats gemakkelijk in te richten als een extra slaapkamer.
Buiten is het leven als GOD in Frankrijk. Het vakantiegevoel begint hier zodra je de tuin binnenstapt. Heerlijk terras, schaduwrijke plekjes onder het dak van loof, fruitbomen om van te smullen. De tuin is volledig omheind, voorzien van een grote handige berging en een overdekte zij-ingang langs de straat (handig voor het groenafval en fietsen).
Er zijn 27 zonnepanelen geïnstalleerd (7960W/piek en nog 22 jaar garantie!), de doorstroom-boiler is nog géén jaar oud en er zijn 2 regenputten (20.000 L en 5.000L) aangesloten op de buitenkranen, toilet en de wasmachine. Het dak werd vier jaar geleden vernieuwd.

Eerste bezoekdagen zaterdag 06/08 vanaf 11uur tot .... en op zondag 07/08 vanaf 10u30 tot 14uur.
Gezien wij werken met een tijdslot, zodat iedereen ruimschoots de tijd heeft om de woning te bezichtigen, dient u vooraf uw afspraak te reserveren via info@acxenpartners.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners