U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Moorsele

Omschrijving

Starterswoning te koop in Moorsele met tuin, garage en 2 slaapkamers

Deze rijwoning te Moorsele is een ideale woning voor starters of kleine gezinnen. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 277m2 en beschikt over een tuin en garage. De woning is heel verzorgd maar kan een frisse update gebruiken.
De woning heeft een gunstige oriëntatie van de tuin op het zuiden, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast is er ook een tuinhuis aanwezig, waar je al je tuingereedschap kunt opbergen.

Binnenin de woning vind je een gezellige woonkamer met eetkamer, een keuken, 2 slaapkamers, een grote veranda, een toilet en douche. De woning heeft een energielabel F maar enkel al de daken en spouwmuur isoleren brengt je al naar epclabel D.

Dit pand is onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners