U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9700 Nederename

Omschrijving

Halfopen bebouwing te koop te Nederename

Er was eens een jonge man met tonnen energie en eigen kunnen, die op jonge leeftijd reeds een hele hoop werk heeft verzet en die met veel liefde, passie, zweet en soms met tranen zijn toenmalig aangekochte ruwbouwwoning tot een grote, klare, doordachte en goed-ingedeelde gezinswoning heeft getransformeerd. Die jonge man heeft nooit gedacht dat enkele jaren later het avontuur naar hem zou lonken, slapeloze nachten later heeft hij uiteindelijk de knoop doorgehakt, hij gaat zijn dromen en lotsbestemming in het buitenland achterna.
Zijn woning, waar hij keihard heeft voor gewerkt, stelt hij hierbij voor aan u, hopende dat hij op kandidaten botst die zijn passie en zijn vele labeur weten te appreciëren.

Laat u niet misleiden door de misschien kleine gestalte van het gebouw, het huis heeft immers een bewoonbare oppervlakte van 200m2. Inkomhal om u te verwelkomen met gastentoilet, ruime leefruimte met glaspartijen aan zij- en achtergevel, open keuken met kookeiland en zicht op de tuin, gerieflijke was- en berging en een inpandige garage.

Op het verdiep drie ruime slaapkamers waarvan eentje de eigenaar heeft ingepalmd als bureauruimte, een schitterende badkamer met alles erop en eraan. Het verdiep onder het dak is het luxe-paardje van de heer des huizes, de ultieme plek om te relaxeren, relativeren en mijmeren. Kleine afwerkingen dienen nog te gebeuren, voor de rest wacht deze kanjer van een woning op een gezin die respect kan opbrengen voor het harde labeur die er al is gedaan en waarvan de nieuwe bewoners nu de final touch kunnen aan geven door hun persoonlijke spulletjes een plaatsje te geven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners