U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Oostnieuwkerke

Omschrijving

Woning in gezellige buurt met 3 slaapkamers.

Deze mooie halfopen woning is ideaal als starterswoning, perfect voor een handige harry om nog wat renovatiewerken uit te voeren en te genieten van een prachtige woonst aan een betaalbare prijs . Gelijkvloers met inkomhal, gastentoilet, ruime leefruimte met veranda-aanbouw, keuken en garage. Op het eerste verdiep zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

Wegens verhuis van de eigenaar is de woning onmiddellijk vrij, het heeft een mooie gezinstuin met tuinhuisje. Het huis is ook voorzien van een garage en en een geïsoleerde grote zolder wat zorgt voor extra opbergruimte.
De woning heeft dubbele beglazing en EPC Label D. Er is géén renovatieverplichting waarbij u als koper dus in uw eigen tempo de keuken en badkamer kan heropfrissen.

De ligging van de woning in Oostnieuwkerke is ideaal. Het is een rustige buurt met alle nodige voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien is de woning goed bereikbaar met de auto en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Wenst u deze woning te bezoeken , dan kan u zich inschrijven voor het bezoekmoment op zondagvoormiddag 24 september, enkel na afspraak via info@acxenpartners.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners