U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8940 Wervik

Omschrijving

Rijwoning met groot terras te koop te Wervik.

Locatie is hier werkelijk een troef. De hoek om kan je het stadhuis terugvinden, de andere kant op komt u aan de kerk met de vele winkels, de leie met zijn brede boulevard is op 5 meter stappen.
De woning zelf heeft een brede inkom en toegang tot de kelder. De leefruimte is groots opgevat en biedt plaats voor een grote eettafel en een gezellige tv-hoek. Aansluitend een knap vernieuwde keuken met eetmogelijkheid. Gastentoilet en was- en berging alsook de technische ruimte (nieuwe hoogrendementsketel) tevens op het gelijkvloers terug te vinden. Een groot terras ontbreekt niet, het zonnetje verwelkomt je van in de namiddag tot de avond.
Op het eerste verdiep zijn er twee grote slaapkamers en een badkamer met toilet - wastafel en ligbad.
Het tweede verdiep is onderverdeeld in twee kamers en biedt een zee van ruimte. Parkeerplaats voor de deur en indien u een garage wenst te huren kan dit op 15 meter stappen vanaf de voordeur.
Instapklaar !!! Elektriciteit is volledig conform, hoogrendementsketel geplaatst, en overal cv met thermostatische kranen, rolluiken aanwezig.
Enkel de beglazing dient vernieuwd te worden.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners