U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8980 Zonnebeke

Omschrijving

Ruim handelshuis met dubbele garage, tuin en hobbyruimte in centraal gelegen Zonnebeke - bouwjaar 1986

Deze woonst in Zonnebeke is ideaal voor wie veel bewoonbare ruimte nodig heeft. Maar liefst 431m2 (volgens epc) is hier beschikbaar. Het is gebouwd in 1986 en heeft een perceeloppervlakte van 3845.00 vierkante meter. De woning beschikt over een ruime tuin en een garage.

Dit kloeke huis heeft in totaal 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. Daarnaast is er ook een badkamer aanwezig. De garage is dubbel, wat betekent dat er voldoende ruimte is voor het parkeren van twee auto's.

Naast de tuin en de garage heeft deze woning nog meer te bieden. Er is namelijk ook een weide aanwezig, wat ideaal is voor mensen die graag dieren willen houden. Daarnaast is er ook nog een hobbyruimte aanwezig, waar men zijn creativiteit kwijt kan. Ook is er een atelier aanwezig, wat ideaal is voor mensen die graag knutselen of schilderen.

De woning is centraal gelegen en dichtbij invalswegen, wat betekent dat men snel op de gewenste bestemming kan zijn. Daarnaast heeft de woning een energielabel D, wat betekent dat het redelijk energiezuinig is.

Tot slot zijn er nog 3 parkeerplaatsen beschikbaar, wat ideaal is voor mensen die regelmatig gasten ontvangen. Kortom, deze woning biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning met veel extra's.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Acx & Partners